Administracions

El nou govern d'Ontinyent costarà un 26% menys que l'anterior

El nou govern d'Ontinyent costarà 315.000 euros l'any front als 425.000 que costava l'anterior, el que suposarà un estalvi del 26% en aquest concepte per a les arques municipals. Així ho ha explicat l'alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, qui ha comparegut davant els mitjans acompanyat pel primer tinent d'alcalde, Josep Francés, per donar detalls del notable retall a les retribucions als càrrecs polítics amb el qual el “govern del canvi” estalviarà fins a 113.000 euros.

Segons l'alcalde, “aquestes rebaixes les fem per solidaritat amb la gent que està passant-ho malament i per evitar tenir que pujar els impostos o prendre altres mesures”.

Respecte a la legislatura anterior, les retribucions d'alcaldia es redueixen en un 15%, retribucions en cada alliberat també en un 15%, la xifra d'alliberats en un 10%, i a l'estructura política (alcalde+regidors) es produeix un estalvi de 22%. Quant al personal de confiança, s'ha eliminat la plaça d'adjunt d'alcaldia i es redueix en un 25% la jornada del cap de premsa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.