Administracions

L'Ajuntament de Banyeres posa en marxa la bústia ciutadana

El nou servei permet una relació més directa i ràpida entre l'administració local i els ciutadans

L'Ajuntament de Banyeres de Mariola ha encetat un nou servei denominat «la bústia ciutadana», a través del qual els ciutadans disposen d'una nova ferramenta via Internet per a plantejar els seus suggeriments o queixes.

Mitjançant aquest servei es podran plantejar qüestions relacionades amb aspectes com propostes, consultes particulars, tauler d'anuncis, agraïments, notícies o preguntes més freqüents que podran realitzar-se a través de les adreces www.buzonciudadano.es, o bé amb un enllaç des del web www.portademariola.com.

L'engegada del projecte va tindre lloc a l'abril de 2011 quan es va realitzar la sol·licitud d'adhesió a la bústia ciutadana de la Generalitat en la visita que va realitzar a Banyeres, Mabel Manglano, directora general de Ciutadania i Integració de la Conselleria de Solidaritat i Ciutadania. El 20 d'octubre de 2011 es va signar el conveni i, finalment, des del mes de desembre, este canal de participació es troba plenament operatiu amb el qual Banyeres ja forma part de la xarxa de municipis adscrits a esta iniciativa tecnològica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.