Administracions

Tavernes publica un informe d'intervenció per callar l'oposició del PP

La interventora destapa que els càlculs dels populars estan mal fonamentats i plantejats

El govern municipal de Tavernes de la Valldigna, fa públic l'informe d'intervenció per a desmentir categòricament les xifres donades per l'oposició i “demostrar que, allò que el Sr. Vidal va anomenar com l'error més gran mai fet per un govern en la història de la democràcia a Tavernes, en realitat ha sigut tot el contrari: l'error de càlcul més impressionant fet pel PP en la història de la ciutat”, ha afegit l'alcalde Jordi Juan.

La interventora ha afirmat que un pla d'ajust és molt més que un full Excel en què la fórmula utilitzada més complicada consisteix en un sumatori. Per a poder tindre les dades del pla d'ajust, s'ha hagut d'afrontar, en 15 dies, una feina de comprovació de despeses i ingressos que no s'havia fet en 12 anys. En el pla d'ajust facilitat pel Ministeri s'han d'estimar, per al període comprés entre l'exercici 2012 a 2022, els ingressos corrents, els ingressos de capital, els ingressos no financers, els ingressos financers, les despeses corrents, les de capital, les no financeres i les financeres, l'estalvi brut i net, els ajustos segons el SEC, la necessitat o capacitat de finançament, el romanent de tresoreria per a despeses generals, el període mitjà de pagament als proveïdors, el saldo de deutes a favor de l'Ajuntament que es poden considerar de cobrament dubtós, el deute viu amb entitats de crèdit, les quotes d'amortització de les operacions d'endeutament i les quotes d'interès de les operacions d'endeutament.

L'informe de la Intervenció diu que els documents presentats dilluns passat per l'oposició utilitzen les mateixes metodologies aplicades pel govern del Partit Popular l'any 2007, quan ja van calcular que els resultats dels ingressos de la contribució serien de 7.265,02 milers d'euros. Però el resultat a 31 de desembre del 2011 va ser negatiu en 3.805,30 milers d'euros. Tot el contrari del que havien previst i utilitzant amb la mateixa fórmula dels “Plans d'ingressos per IBI que presentaren en el Ple passat. Aquest informe demostra que, els càlculs del senyor Vidal no tenen fonament ni credibilitat perquè, a més, han oblidat un total de 18 magnituds exigides pel decret.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.