Administracions

Els socialistes de Torrent presenten més de 1000 recursos contra la taxa TAMER

La campanya de recollida de recursos contra la pujada indiscriminada continuarà fins que siga eliminada

El Grup Socialista de l'Ajuntament de Torrent, ha presentat davant l'Entitat Metropolitana per al tractament de Residus (EMTRE) més d'un miler de recursos de reposició interposats per la ciutadania contra l'injusta apujada de la taxa TAMER aprovada pel grup polític que sustenta la majoria absoluta d'aquest ens, el Partit Popular.

Des que fa més de mes i mig s'inicià la campanya informativa, milers de persones han presentat recursos contra aquesta taxa per diverses vies, més de 1000 de les quals han estat gestionades pels socialistes torrentins.

Tot i que han estat presentades davant l'ens que fa la gestió administrativa, els regidors socialistes han manifestat continuar amb aquesta campanya fins que siga decidida la seua supressió definitiva i és per això que tant a les oficines municipals com a la seu del partit, atendran les persones que estiguen decidides a fer-ho.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.