Administracions

L'Ajuntament de Burjassot contradiu la Delegada del Govern

L'alcalde assegura no haver rebut cap contestació oficial a la consulta de la solució telemàtica

L'Ajuntament de Burjassot, després d'haver conegut les declaracions de la Delegada del Govern Paula Sánchez de León, respecte de la celebració del plenari als locals de l'Hospital 9 d'Octubre, desmenteix el que s'ha afirmat.

La delegada del govern augurava que la sessió acabaria sent anul·lada pels serveis jurídics de l'estat perquè hi ha antecedents en aquest sentit. Però a més d'això, la delegada afegia que el problema no sobrevindria amb efectes immediats sinó en el moment en que siga coneguda la sentència que puguen dictaminar els tribunals.

Sánchez de León, assegurava davant els mitjans de comunicació valencians que aquesta sessió es podria haver resolt amb sistemes telemàtics, però l'alcalde de la vila, Jordi Sebastià assegura que demanà confirmació de la validesa del vot telemàtic, fet que en el moment de l'inici de la sessió, no es va produir ni de forma verbal, ni per escrit, per cap persona o càrrec responsable de la Delegació o Subdelegació de Govern.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.