Administracions

L'Ajuntament d'Elx acorda la creació de la Policia de Districte

També es posarà en marxa la Unitat Canina i la Unitat Ciclista

L'Ajuntament d'aquesta localitat de la comarca del Baix Vinalopó ha donat a conèixer el preacord aprovat pels sindicats, menys Comissions Obreres, sobre el Pla Estratègic de la Policia Local 2012-2015, que està previst que presentarà en la mesa de negociació de hui dilluns per a passar a la posterior aprovació per la Junta de Govern Local

D'aquesta manera, i tal com ha explicat el responsable de l'Àrea, “aquest pla és un pas endavant per a millorar la normalització de les relacions amb la Policia Local i també perquè hi haja un millor servei als ciutadans a través de la posada en marxa d'aquests projectes estratègics”.

Aquests es centren en tres projectes principals com són la Policia de Districte, la Unitat Ciclista i la Unitat Canina. Sobre la primera, estarà formada per 37 agents que realitzaran un servei de nou hores, una més del que estableix la jornada laboral, amb un horari de 6.30 a 14.30 hores i de 14.15 a 22.15 hores.

D'una altra banda, la Unitat Ciclista, que ja té experiència amb la seua posada en marxa l'estiu passat als Arenals del Sol, té com a objectiu atendre la vigilància en zones de la ciutat com ara parcs, jardins o platges on és més difícil accedir amb vehicle.

D'una altra, la Unitat Canina s'encarregarà de la prevenció i vigilància de la drogodependència, sobretot en les zones escolars.

La reorganització de la Policia Local està avalada per la necessitat d'adaptar l'estructura del cos, així com els serveis que presta. En aquest moment, la ciutat compta amb 359 agents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.