Administracions

L'Ajuntament de Burjassot i la Universitat renoven l'ús de les instal·lacions esportives

Les infraestructures municipals seran utilitzades pels membres de la comunitat educativa

L'edifici del Rectorat de la Universitat de València Estudi General, ha estat l'escenari que ha aprofitat de marc per a la renovació dels acords existents entre l'Ajuntament d'aquesta localitat d ela comarca de l'Horta i la Universitat de València, en matèria d'ús de les instal·lacions esportives per part dels membres de la comunitat educativa.

El nou conveni subscrit suma les disposicions acordades en convenis anteriors i ha obtés la signatura de l'alcalde de la vila, Jordi Sebastià i el Rector Magnífic de la Universitat, Esteban Morcillo.

Així doncs, d'una part es regula la cessió de les instal·lacions esportives municipals a la Universitat de València per tal que aquesta realitze les activitats esportives organitzades pel Servei d'Educació Física i Esports i d'altra, regula també l'accés a aquestes instal·lacions, del conjunt de la comunitat educativa universitària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.