Administracions

Picassent destina 250.000 euros al foment de pràctiques joves

En els diversos programes han participat una tretzena de joves titulats durant poc més de mig any

Hui finalitzen les seues pràctiques en l'Ajuntament els 13 joves que han format part del programa “Primer Treball”, un programa de pràctiques formatives de sis mesos, dirigit a estudiants que han finalitzat els seus estudis de grau mitjà o superior.

L'Ajuntament de Picassent, dins del seu Pla d'Ocupació, amb una dotació econòmica d'1 milió d'euros, ha destinat més de 250.000 euros per als joves del municipi dins una sèrie de programes laborals: un per a persones amb estudis mitjans o superior, “Programa Primer Treball”, un altre programa-taller ocupacional per a joves amb discapacitat, altre mitjançant beques de formació i ocupació anomenat “Millora i Ocupa't”; altra aposta ha sigut la contractació de joves de Picassent per a les escoletes de nadal, pasqua i estiu, i per últim, també l'adhesió al programa de la Diputació de València.

Gràcies a estos programes d'Ocupació al llarg del 2013 un total de 122 joves treballaran a l'Ajuntament de Picassent.

En estos moments estan en marxa diversos programes. El que acaba de concloure, ara mateix, tornarà a eixir ofertat per al pròxim mes d'octubre en què de nou 13 joves més podran optar a estes pràctiques formatives.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.