Administracions

La regidora Vanessa Martí presenta al Ple la dimissió per motius professionals

La regidora de Disciplina Urbanística, Modernització i Medi Ambient ha presentat en el Ple de desembre la dimissió i la renúncia a l'acta de regidora

La regidora ha pres la decisió per la incompatibilitat de la seua dedicació professional en el camp de la docència en la Generalitat de Catalunya i les seues responsabilitats en l'Ajuntament de Tavernes, ja que la destinació laboral la té a hores d'ara a Catalunya.

Així, ha hagut de prendre la difícil decisió de presentar la dimissió, entenent que li resultaria quasi impossible atendre els veïns i fer les funcions com es mereixen i continuant duent a terme la seua faena com a regidora amb el seu horari i destinació.

La decisió es va comunicar en la sessió de l'Ajuntament del dilluns 16 de desembre. La urgència es va aprovar per unanimitat de tots els regidors. L'alcalde, els portaveus dels grups i la regidora no adscrita van elogiar la faena feta per Vanessa Martí al capdavant de les seues delegacions del govern municipal, alhora que li van desitjar el millor en la seua trajectòria professional.

Una de les principals accions dutes a terme en l'actual legislatura per la regidora Vanessa Martí ha sigut avançar-se a la Llei de Transparència, Accés a la Informació Pública i Bon Govern de 10 de desembre de 2013, aplicant eixa línia de transparència des del web municipal, on la transparència és un dels capítols desenvolupats, que posa actualment a l'abast de tots els usuaris el conjunt de la informació de la corporació, la transparència economicofinancera en la contractació de serveis, en matèries d'urbanisme i obres públiques, en la planificació i organització de l'Ajuntament i en els convenis subscrits i les subvencions atorgades.

D'aquesta forma, l'Ajuntament de Tavernes assegura la total transparència en la gestió municipal i l'accés fàcil dels veïns a qualsevol informació de la ciutat. A més, el ciutadà també podrà fer servir la nova web per als tràmits de forma telemàtica. A banda, va promoure l'Ordenança d'Ocupació de la Via Pública, va acostar el jaciment del Bolomor als veïns amb diferents jornades de portes obertes i estava treballant en l'Ordenança Reguladora de Fums i Olors, entre altres temes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia