Administracions

L'Ajuntament de Picassent acosta els pressupostos a les associacions ciutadanes

Nombroses col·lectius han assistit a la trobada explicativa convocada

Un nodrit grup de representants d'associacions locals es van reunir ahir divendres amb el regidor de Cultura, Festes, Joventut i Participació, amb l'objectiu de conéixer els punts més importants del Pressupost Municipal per a l'exercici 2014.

En aquesta reunió de treball també es van anunciar les bases de les subvencions de participació ciutadana, que es publicaran pròximament i es va insistir en la necessitat de fer les justificacions en forma i manera dels diners concedits a cada col·lectiu.

La resposta de les associacions a la convocatòria va ser nombrosa i, una vegada més, va aprofitar per estretir la relació entre el moviment associatiu del poble i els representants polítics encarregats de la gestió municipal.

Es va parlar també dels preparatius per ala commemoració del 20 aniversari de la Casa de Cultura així com de la sisena edició de l'Agenda Sociocultural.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia