Administracions

Aproven el pressupost de Sant Julià de Ramis

Els comptes pel 2015 baixen un 5,4% respecte als del 2014, tot i que es garanteixen els serveis

L'endeutament de l'Ajuntament se situa en el 68%

El ple de l'Ajuntament de Sant Julià de Ramis i Medinyà va aprovar dimarts el pressupost municipal pel 2015. El pressupost municipal ascendeix a 2.650.000 euros, dels quals 116.000 euros corresponen a inversions. Bona part d'aquestes inversions es destinaran a reparar el paviment del pavelló esportiu de Sant Julià de Ramis. En comparació amb l'exercici del 2014, el pressupost baixa un 5,4%. Tot i això, des del govern s'assegura que els comptes del 2015 permeten mantenir la prestació dels diversos serveis, com ara la seguretat ciutadana, els serveis educatius, l'atenció a les persones i famílies amb diferents problemàtiques socials i el suport a les entitats i a les activitats culturals dels dos pobles. El nivell d'endeutament se situa en el 68%.

El pressupost es va aprovar amb l'acord de l'equip de govern (PSC i UdM) i el grup municipal de CiU, que ja es va començar a gestar amb l'aprovació de les ordenances fiscals pel 2015. En aquell moment, el grup municipal de la federació nacionalista va posar com a condició que només es revisés –a l'alça– el preu de l'aigua. Des del govern es destaca que amb les ordenances del 2015 ja són dos exercicis que els impostos municipals no registren cap increment, a part de la puja mencionada de l'aigua.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia