Administracions

Medinyà aprova avui el seu primer pressupost independent a Sant Julià

Puja a uns 700.000 euros i preveu una inversió de 30.000, un pas decisiu per tornar a ser municipi, com abans del 1972

El poble de Medinyà torna a tenir avui un pressupost independent a Sant Julià de Ramis i les seves ordenances i taxes. Avui al vespre està previst que la comissió gestora de Medinyà procedeixi a l'aprovació d'aquestes dues eines bàsiques per a qualsevol municipi. La presidenta de la comissió, Montse Garcia, va explicar ahir la voluntat de continuar endavant, tal com tenia previst fer la comissió, malgrat el recurs presentat pel Consell de Ministres al Tribunal Constitucional contra la independència de Medinyà. Per la seva banda, el regidor d'Hisenda i Promoció Econòmica, Guillem Trias, va avançar que el pressupost serà d'uns 700.000 euros i que s'ha previst una inversió d'uns 30.000 per preparar el bar del local social. Pel que fa a les taxes i ordenances, Trias explica que adoptaran “les que tenia Sant Julià de Ramis i durant aquest any s'adaptaran”.

En el plenari també se sol·licitarà disposar ja d'un secretari municipal i un interventor, a més de la delegació dels impostos a Xaloc, ens de la Diputació. Tot plegat, passos perquè Medinyà vagi obtenint totes les estructures necessàries per ser un municipi plenament autònom.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia