Infraestructures

Millores als camins de l'Horta de Lleida

L'Ajuntament de Lleida destinarà durant aquest any prop de 400.000 euros a diverses actuacions de millora als camins de l'Horta. Durant el primer semestre es van realitzar millores en el marc, principalment, de la campanya de manteniment, en què s'han fet reparacions del ferm, desbrossaments de vorals, arranjaments o reposicions de senyalització horitzontal. La Paeria ha destinat més de 240.000 euros a fer treballs en 30 camins de terra, en els quals s'han revisat 103 quilòmetres, i també en 55 camins asfaltats amb uns 90 quilòmetres revisats. Així mateix, ha dut a terme actuacions en el ferm amb petites reparacions d'un total de 200 camins municipals i d'altres administracions. També s'han executat tasques de desbrossament en una cinquantena de camins, amb un total 280 quilòmetres de vora desbrossats

Pròximament, la Paeria abordarà quatre actuacions importants al camí de l'N-240 a Grealó, al Camí Vell d'Alcoletge, al Camí de les Torres de Sanui a la Cerdera i als ponts sobre la via del ferrocarril Lleida Tarragona.

Altrament, l'equip de govern municipal va presentar dilluns la seva proposta per a la gestió de les finques desocupades de l'Horta que, entre altres mesures, planteja possibles cessions d'aquestes parcel·les per posar-les a disposició dels sectors productius.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona