Infraestructures i serveis

Infraestructures

Inici dels treballs de l'esperada nova rotonda de Vilafant

L'Ajuntament de Vilafant ha confirmat que els treballs del Ministeri de Foment per a la construcció de la nova rotonda de Vilafant (a la cruïlla entre l'N-260 i l'accés a l'estació del TGV) començaran la setmana del 17 d'octubre. Es tracta d'una obra llargament reivindicada per l'Ajuntament i pels veïns, que van iniciar una recollida de signatures i talls de carretera, i que es van constituir poc després en plataforma ciutadana. Foment es va comprometre a incloure els treballs en el pressupost del 2014, però l'obra no es va dur a terme ni el 2014 ni el 2015.

Al juliol, l'Ajuntament va aprovar una moció per demanar el suport i la implicació comarcal en aquest tema, atès el risc permanent que comportava aquesta intersecció i la indefinició estatal, en què es reclamava que la comarca s'afegís a les accions de la Plataforma Pro Rotonda de Vilafant. La rotonda, té un pressupost de 444.917 euros i es preveu que estigui acabada a principis del 2017, i que contribueixi a millorar la seguretat d'aquesta zona, ja que en hores punta, i coincidint amb l'entrada i sortida del centre escolar Les Mèlies, l'encreuament era un veritable punt negre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia