Serveis

Alberg europeu, a Sant Joan de les Abadesses

L'equipament és la seu de la trobada d'intercanvi juvenil amb albergs europeus

Es converteix en seu d'aquest programa coincidint amb el desè aniversari

Fa deu anys de la reconversió en alberg de l'antic magatzem ferroviari de Sant Joan de les Abadesses. Per celebrar aquest aniversari, l'equipament és el marc de la reunió anual del projecte d'intercanvi juvenil iniciat precisament el 2011 pels seus responsables. Hi participen representants de les xarxes d'albergs d'Anglaterra, Gal·les, Holanda, Alemanya, Croàcia, Eslovènia, la República Txeca, Islàndia, Noruega, de la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya (Xanascat), de la Xarxa Espanyola d'Albergs Juvenils (REAJ) i de HosteLling International –associació que disposa d'albergs a tot el món–. Aquesta iniciativa, que ha tingut un creixement constant, ofereix una estada en un alberg estranger a treballadors d'albergs i a joves catalans en el cas dels allotjaments participants de la xarxa Costa Brava i Pirineu de Girona, per conèixer altres formes de treballar, a més de conèixer i millorar altres llengües.

En la trobada, a part d'avaluar els intercanvis d'aquest any, s'ha de redactar el pla estratègic per al 2017 i definir les places que s'oferiran aquell curs. Després de les trobades fetes a Londres i a Hamburg, Sant Joan de les Abadesses pren el relleu com a seu de la trobada aprofitant l'efemèride dels deu anys de la creació de l'alberg municipal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia