Infraestructures i serveis

Stop Accidents C-17 tallarà la via el 29 d'octubre

La plataforma Stop Accidents C-17 tallarà la via el proper dissabte 29 d'octubre: “Ho farem coincidint que fa un mes de l'accident que va provocar la mort d'una jove. Està previst començar una marxa lenta des d'Aiguafreda fins al punt quilomètric 38,5, on es farà una acte reivindicatiu i també de record a la víctima. Després, tornarem a la població”, explica Eduard Folch, membre de la plataforma. L'acte començarà a les 12 del migdia, i el tall es farà en sentit Vic. Al llarg d'aquesta setmana està previst que es donin més detalls de l'acció i que s'afegeixin més entitats a la protesta, entre les quals, alguns ajuntaments de la zona, que fa temps que denuncien la deixadesa d'aquest tram. La plataforma Stop Accidents C-17 es va crear a través de les xarxes socials per reclamar millores en una via saturada de vehicles i on es produeixen força accidents de trànsit. Després de diverses trobades en les darreres setmanes, el tall de la C-17 serà el seu primer acte en societat.

D'altra banda, s'ha iniciat el procés judicial fruit de l'accident que va posar fi a la vida de Marta Vilaró: “Ja hi ha diligències obertes al jutjat d'instrucció número 3 de Granollers. S'està recollint tota la informació per tal d'iniciar el procés de reclamació. És evident que la Marta va morir per l'impacte d'una pedra que es va desprendre de la muntanya fruit de la deixadesa del tram. Els responsables han de respondre”, remarca l'advocat de la família, Josep Tarradellas.

El tram on va passar l'accident, a Tagamanent, és un dels més conflictius i de més accidentalitat d'aquesta via. La Generalitat és qui té la concessió d'aquest punt: “És un punt deixat de la mà de Déu a l'hora de prendre mesures”, diu l'advocat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona