Serveis

Tornen a posar a concurs els locals inocupats del passeig d'Empuriabrava

L'Ajuntament ha dividit els dos locals que van quedar deserts per posar-ne a concurs quatre de més reduïts

El govern municipal de Castelló d'Empúries porta al ple d'avui la proposta de posar a concurs quatre locals per a serveis de bar i restauració al cèntric edifici Girasol del passeig d'Empuriabrava.

Abans de l'inici de la passada temporada d'estiu, l'Ajuntament va posar un total de set locals de la platja a concurs, cinc van quedar coberts i dos van quedar deserts. Són els dos més grans i més cèntrics que van quedar buits. Ara l'Ajuntament ha fet canvis a l'edifici per optimitzar la superfície dels locals i així afavorir la implantació de negocis de qualitat dedicats a la restauració. Els dos locals buits s'han dividit i seran quatre els que es posaran a concurs. En realitat, ara mateix són, doncs, cinc espais buits que hi ha en aquest edifici perquè un dels que estaven ocupats s'ha donat de baixa, però l'Ajuntament es quedarà un local que destinarà a magatzem i serveis municipals.

Els locals es posaran a concurs per 14 anys i els candidats tindran temps per fer-hi les obres fins a principis de la temporada d'estiu. Tots els locals de la platja d'Empuriabrava són declarats béns culturals d'interès local i, per tant, les façanes i estructures exteriors no es poden modificar.

L'Ajuntament aposta per reforçar el passeig Marítim com a node turístic, afavorint la implantació de negocis que reforcin l'oferta gastronòmica del municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia