Medi ambient

Traslladen sorra de la platja de Tossa acumulada pels temporals

L'Ajuntament de Tossa de Mar executa treballs de redistribució de sorra de les platges del municipi des de fa uns dies. L'excés de terra acumulada a la platja Gran pels temporals d'hivern es pal·liarà traslladant-ne a les dues altres platges, es Codolar i la Mar Menuda, diu el regidor de Medi Ambient, Xicu Nadal (Tossa Unida).

Nadal assenyala que tres temporals de llevant han provocat que la sorra acumulada a la platja Gran arribi a una alçària de més de 80 centímetres respecte als anys anteriors. Els treballs van començar dijous i acabaran a principis de la setmana que ve. Tenen un cost de més de 10.000 euros i van ser adjudicats a Transports i Excavacions Balmaña SL.

La voluntat de l'equip de govern (TU i l'edil no adscrita Núria Serra) és tenir la zona de bany a punt per als mesos de juliol i agost. El consistori també preveu començar aviat la reforma de la balustrada del passeig, entre la platja Gran i la Mar Menuda. L'Ajuntament canviarà un tram de la barana i hi col·locarà una peça vertical amb un passamà gruixut d'acer inoxidable, semblant al de dalt de la vila, detalla Nadal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia