Medi ambient

Campanya de l'Ajuntament de Banyeres de Mariola per al reciclatge de l'oli domèstic

L'objectiu és conscienciar al voltant de la capacitat contaminant del fluït

L'Ajuntament de Banyeres de Mariola ha desenvolupat en les últimes setmanes una campanya d'arreplegada d'oli domèstic usat, impulsada per la regidoria de Medi Ambient a través de l'empresa Grup El Campanar d'Ontinyent, amb la finalitat de conscienciar a la població sobre la gran capacitat contaminant del fluït.

L'acció ha consistit en la col·locació de quatre nous contenidors en distints punts de la població junt als actuals d'arreplegada selectiva de residus. Així mateix, la campanya ha comptat amb la distribució de 3.500 fullets informatius i el mateix nombre d'embuts de plàstic per a la conscienciació ciutadana sobre la necessitat de reciclar l'oli usat, com s'ha de reciclar i la utilitat final de l'oli usat per a generar biodièsel com a combustible ecològic.

Com a complement, també s'han efectuat xerrades informatives al centres educatius locals i a la seu de l'Associació de Mestresses de Casa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.