El préssec d'Ordal «es consolida» a Mercabarna

El préssec d'Ordal «ha acabat consolidant-se al mercat de Mercabarna després de quatre anys de promoció, la qual cosa ha contribuït a augmentar el nombre de conreus que produeixen la fruita de secà». El vicepresident del Patronat de Turisme de Subirats, Pere Guilera, ho ha explicat aquesta setmana després que dissabte passat s'obrís de nou el mercat de préssec a Subirats que estarà obert tots els dissabtes fins a final del mes d'agost.

Ara ja hi ha més de 120 hectàrees de l'Alt Penedès, entre Subirats i Avinyonet, que produeixen aquest préssec. Aquest mes s'ha obert també la nova temporada gastronòmica amb 24 restaurants de tot l'Alt Penedès que utilitzen préssecs en la preparació dels plats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.