Medi ambient

Morella millora la zona verda del Povet

Es tracta d'un espai molt apreciat pels morellans i es troba en l'antic camí que unia Morella amb Xiva

La brigada municipal de Morella ha realitzat unes tasques de neteja i millora de la zona verda del Povet. Este lloc és molt apreciat pels morellans i morellanes i es troba a uns dos quilòmetres de la localitat, en direcció a Xiva. Els visitants i veïns poden accedir caminant, a través de l'antic camí que unia ambdós localitats.

El regidor de medi ambient, Rafael Pallarés, afirma que “el Povet sempre ha sigut un punt de trobada entre els veïns de Morella i es trobava en molt mal estat”. En concret, la brigada municipal ha netejat una part de la senda, recollit les restes d'arbres caiguts i condicionar visualment la zona. Amb esta actuació, “es recupera un espai d'importància simbòlica per a esta localitat”.

El Povet es troba en l'antic camí que anava de Morella a Xiva. Per això, es pot accedir per la senda que comunica ambdues localitats. A més, en els últims anys s'han marcat noves rutes que permeten contemplar la gran rellevància paisatgística d'esta zona, oferint vistes panoràmiques de les dues localitats i de les muntanyes que l'envolten. Estes rutes s'emmarquen dins dels 150 quilòmetres de seders marcats en el terme de la localitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.