Medi ambient

L'1 de Maig Tavernes celebra la pujada a la muntanya de les Creus

El Centre Excursionista organitza un any més la tradicional marxa

L'eixida de la marxa a la muntanya de les Creus començarà a les huit del matí des de la plaça de l'església. El dinar serà en la Sangonera, on es podran degustar infusions de plantes medicinals, així com el cremadet i els herberos de plantes preparats per a l'ocasió. En concloure la jornada, els participants podran gaudir d'una xocolatada en el local del Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna.

Com a novetat, enguany està prevista la col·locació d'una sèrie de contenidors distribuïts pel trajecte de pujada, per a arreplegar bosses de fem, pots de llanda, paper d'alumini, botelles de plàstic i altra brossa.

La tradicional marxa a les Creus, que es celebra des de fa 40 anys, serveix també per a conscienciar tots els participants a fi que la muntanya estiga neta de deixalles en acabar la marxa.

Dins de la campanya de conscienciació es col·locaran cartells informatius amb les normes bàsiques de comportament que cal mantenir en el medi natural, així com unes recomanacions bàsiques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.