Medi ambient

vallès occidental

Queixa al síndic contra l'abocador a coll Cardús

L'associació Prou Pudors de Coll Cardús ha presentat al síndic de greuges una queixa per l'incompliment de les administracions, en reiterades ocasions, de les dates del tancament de l'abocador de coll Cardús, situat a Vacarisses i que gestiona l'empresa Tratesa, del grup Hera. El col·lectiu recorda que l'any 1999 es va redactar un pla especial de tancament i que, després de dotze anys, encara continua funcionant, tot i que l'any 2004 l'Ajuntament de Vacarisses va enviar una carta en la qual s'assegurava que a l'abocador li quedava “un any i mig de vida” i que no renunciaven al pla de tancament “per seguretat i responsabilitat”. També estan molestos perquè l'Agència de Residus de Catalunya (ARC) va afirmar que, quan entrés en funcionament el nou centre de tractament de residus, ara fa un any i mig, el tancarien, i no s'ha fet.

D'altra banda, la plataforma contra l'abocador de Can Fatjó dels Aurons, a Cerdanyola, ha enviat una carta al conseller de Territori, Lluís Recoder, perquè es pronunciï sobre si permetrà o no que es faci un dipòsit de residus a l'argilera Almar, que gestiona l'empresa Puigfel.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.