Medi ambient

medi ambient

El nou amo de Torre Mornau vol crear 50 llocs de treball a la finca

El nou propietari de Torre Mornau, situada al parc dels Aiguamolls de l'Empordà, als termes de Pau, Castelló i Peralada, vol convertir la finca en una “emblema de sostenibilitat”. L'empresari Rinaldo Muscolino ha signat el dret de compra de la finca, de 90 hectàrees, i demana implicació a la societat perquè vol adquirir l'espai per subscripció popular, és a dir, amb aportacions de privats i particulars que vulguin implicar-se en la protecció de l'espai.

El preu de venda de la finca és de 2,5 milions d'euros i Muscolino calcula que caldran fins a sis milions per fer realitat la seva idea, que donaria feina a 50 persones en dos anys. El projecte inclou usos de tipus mediambiental, de turisme sostenible i de recuperació d'espècies.

El 18 d'octubre passat, l'empresari Rinaldo Muscolino va signar els drets de compra de la finca Torre Mornau després que l'Incasòl la posés a la venda per eixugar part del seu deute.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.