Medi ambient

MEDI AMBIENT

ERC reivindica la majoria política contra la planta de Forallac

El diputat d'ERC al Parlament de Catalunya Sergi Sabrià lamenta que no es compleixi l'ampli acord que la majoria de la cambra va subscriure al març per aturar la planta de residus de Forallac, dins de la comissió parlamentària de Territori i Sostenibilitat. “La presentació d'un nou projecte de macroplanta s'ha tramitat durant els mesos de juliol i agost, sense cap mena de diàleg amb el territori i amb total falta de transparència, vulnerant l'acord del Parlament”, ha censurat Sabrià.

ERC ha anunciat que demanarà al govern un control de compliment de la proposta de resolució, és a dir, que en la comissió de Territori i Sostenibilitat s'expliqui què s'està fent des del govern per complir amb els preceptes que el text establia per a l'acció de l'executiu. El diputat republicà qüestiona per exemple que “no hi ha hagut cap mena de debat obert ni s'ha consultat ni demanat la opinió als veïns”, com es demanava.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.