Medi ambient

Picassent fa arribar una campanya de neteja a escoles i parcs del poble

Es tracta de conscienciar i implicar el veïnat en el manteniment i conservació de la neteja viària

“Eres el que fas, el carrer no és un WC”, és la campanya que ha posat en marxa l'Ajuntament de Picassent, a través de la Regidoria de Medi Ambient i Urbanisme, que ha arribat a les escoles de Picassent i també als parcs i jardins del municipi.

D'esta manera, l'Ajuntament posa en coneixement del veïnat, com cuidar el municipi com la casa on s'habita, mantindre'l net, arreplegar els excrements dels animals, els papers, els envasos, els cigarrets... “Eres el que fas, el carrer no és un WC”, és una campanya de conscienciació que destaca el valor de la col·laboració i la coresponsabilitat, però també advertix que l'incompliment de les normatives municipals comporta sanció econòmica. Així mateix, l'Ajuntament posa de manifest la participació dels serveis municipals de neteja viària i la Policia local en el desplegament de la campanya.

La campanya també compta amb la col·laboració de clíniques veterinàries, botigues d'animals, associacions protectores i diferents col·lectius locals relacionats amb el món del gos.

El calendari d'activitats, que varen començar el 3 d'octubre, tant a les escoles com als parcs del municipi, tindrà una acció més, amb la celebració del Dia de la Mascota el pròxim 8 de novembre, de 10 a 14 hores, al carrer Joan Peset, amb xarrades, tallers de manualitats, animació, exhibicions d'ensinistrament, perruqueria canina, circuit d'agilitat, demostracions de rescat, desfilada de gossos, entre altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia