Medi ambient

Masella obre avui Coma Oriola i Debutants

L'estació d'esquí de la Cerdanya s'afegeix així a la Molina, Vallter 2000

L'estació d'esquí ceretana de Masella obre avui parcialment les pistes d'esquí. Tot i que la llevantada del cap de setmana passat només va acumular neu a les cotes més altes de l'estació, a Masella poden obrir avui i començar la temporada gràcies a les baixes temperatures dels últims dies, gràcies a les quals ha pogut fer funcionar la xarxa de neu produïda.

L'estació obre el telecadira de Coma Oriola, el teleesquí de debutants de Coma Oriola i el telecadira Masella Jet obert de transport. Així mateix, es podrà esquiar a les pistes Coma Oriola, de color blau, i Debutants de Coma Oriola, de color verd. L'accés a les pistes es pot fer des de Coma Oriola (1.950 metres) i des del pla de Masella (1.600 metres) pel telecadira Masella Jet. Ahir ja va obrir pistes l'estació veïna de la Molina. Concretament, va obrir la Pista Llarga. Divendres passat ho va fer parcialment l'estació d'esquí ripollesa de Vallter 2000 i Vall de Núria, amb el parc lúdic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia