Medi ambient

ERC d'Alcover denuncia l'alta contaminació d'ozó a la vila

Un informe del Departament de Territori i Sostenibilitat situa Alcover com al municipi amb més contaminació per ozó durant l'any 2015 dels 48 que disposen de mesurador, segons ha denunciat ERC. L'estació de vigilància de la qualitat de l'aire d'Alcover, situada al polígon Roques Roges, ja apareixia en el rànquing des del 2004, però sense encapçalar-lo fins enguany. El valor de contaminació mesurat el passat 14 de maig a Alcover és el més alt registrat a Catalunya des de l'any 2006.

A causa d'aquest resultat, ERC denuncia que l'equip de govern de l'Ajuntament hagi descartat afegir-se a un estudi sobre la qualitat de l'aire al Camp de Tarragona. El regidor republicà, Josep Maria Flores, lamenta que “l'Ajuntament es nega a investigar d'on procedeixen aquests contaminants, cosa que permetria obligar els causants a reduir-los”. Flores lamenta que es poden “esperar asseguts” que els resolguin els problemes si des d'allà no ens preocupen “de saber quins són i d'on vénen”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.