Medi ambient

Municipal

Salou aposta per un servei de neteja eficaç i sostenible

L’empresa concessionària presenta una flota amb vint vehicles elèctrics

Salou estrena 1.200 contenidors

L’Ajuntament de Salou va presentar ahir la nova flota de camions, material i personal del qual disposa l’UTE Urbaser-Nordvert, adjudicatària del servei de recollida d’escombraries i de neteja per als pròxims deu anys. La principal novetat en el servei de recollida és la unificació dels contenidors del carrer cap a un únic sistema de càrrega bilateral, “que permetrà treballar de manera més ràpida i en què els contenidors estaran més nets”, va explicar Julia Gómez, regidora de Medi Ambient. A més, els contenidors tindran una major capacitat, d’entre 1.000 i 3.500 litres.

El director general de Catalunya i Balears d’Urbaser, Jordi Pineda, va remarcar que la concessió incorpora incentius al reciclatge, “amb l’obligació d’incrementar els índex de recollida selectiva a Salou”. Els noranta equips de treball de la flota seran més silenciosos i més ràpids gràcies a la incorporació de vint vehicles elèctrics. En total, treballaran 43 persones en temporada baixa fins a arribar a 117 en temporada alta. L’alcalde de Salou, Pere Granados, va destacar la qualitat del servei, però alhora va apel·lar a la col·laboració ciutadana. “És molt important tenir comportaments cívics per mantenir una ciutat més neta”, va dir, alhora que advertia que se sancionarà als incívics.

A principis de maig va començar la instal·lació de 1.200 contenidors nous, que es completarà per Sant Joan. Per primer cop també es distribuiran 300 contenidors de selectiva a les platges.

LA XIFRA

42
milions
és el pressupost destinat per l’Ajuntament de Salou a la nova concessió, adjudicada per deu anys.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia