Infraestructures i serveis

municipal

infraestructures

Compte enrere per a la piscina municipal de Porqueres

L'Ajuntament va aprovar ahir, amb un pressupost de 478.000 euros, l'adjudicació de les obres de les noves instal·lacions, que hauran d'estar enllestides l'estiu de l'any que ve

L'empresa EPSA serà la que construirà la piscina municipal de Porqueres. El ple d'ahir va aprovar, per unanimitat, l'adjudicació de les obres per un import de 478.000 euros. Si es compleixen les previsions, les noves instal·lacions estaran a punt l'estiu de l'any que ve.

El futur equipament, que es construirà a la zona esportiva de Miànigues, constarà d'una piscina gran, de 12,5 per 25 metres, i d'una de petita. Els seus usuaris faran servir els vestidors i els lavabos de l'edifici de serveis que es va estrenar fa poc, que es compartiran amb el camp de futbol i les pistes de tennis.

L'empresa adjudicatària no va presentar una rebaixa substancial del pressupost, però en canvi va incorporar una sèrie de millores, valorades en 120.000 euros, com ara la col·locació de gespa artificial en lloc de la natural prevista inicialment; un paviment antilliscant a l'entorn de les piscines, de més qualitat, i uns sistemes de cloració de l'aigua i de desguassos més eficients des del punt de vista mediambiental, va posar d'exemple l'alcalde, Francesc Castañer, en declaracions a aquest diari.

CiU, a l'oposició, que s'havia abstingut quan el ple va tractar el projecte, ahir va votar a favor de la concessió. “El procés ha estat del tot correcte i hi estem d'acord”, va explicar la seva portaveu, Susanna Bazan, que va remarcar que estaven a favor del projecte. “Si ens vam abstenir en aquell moment –va aclarir– va ser perquè no sabíem el cost que tindrà el manteniment de les instal·lacions”. Ahir l'alcalde va assegurar que aquesta despesa es podrà assumir sense problemes.

La piscina de Porqueres és fruit d'una consulta als veïns sobre quins equipaments volien a la zona esportiva. Serà la segona piscina de titularitat pública del Pla de l'Estany. L'altra és la municipal de Cornellà del Terri.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia