Infraestructures i serveis

Infraestructures

Dimecres reobriran el pont de Sant Joan

La calçada ja estarà enllestida, però falta completar el vial per passar-hi a peu

El calendari de les obres previst s'ha complert i el pont del Salt de Sant Joan les Fonts es reobrirà a temps per als dies festius de Setmana Santa. Ahir el consistori va anunciar que els vehicles ja hi podran passar el dia 12 (dimecres) a la tarda. El transport públic tornarà a la normalitat l'endemà i l'escolar, el dimarts següent, quan es reprenguin les classes.

Tot i que els vehicles ja hi podran circular de nou, per completar el projecte quedarà pendent acabar de condicionar el vial per passar-hi a peu i el soterrament de les línies elèctriques. Segons l'Ajuntament, aquests treballs no s'han pogut tirar endavant perquè abans cal que Fecsa retiri unes torres, cosa que encara no ha fet. Quan s'executi aquesta part de l'obra pendent, hi haurà restriccions de trànsit, però sempre hi haurà un carril obert.

La reforma del pont ha mantingut Sant Joan les Fonts sense l'accés directe a la Canya i Olot, i ha obligat a desviar el trànsit de la carretera GI-522 per l'autovia.

Les obres, a càrrec de la Generalitat i amb un pressupost d'uns 600.000 euros, consisteixen a fer més ample el viaducte, fins a 11 metres, 3,5 més que abans. L'ampliació farà possible l'establiment de l'esmentat pas de vianants, inexistent fins ara, una circumstància que feia molt perillós passar-hi a peu, i també suavitzarà la corba que hi ha en un dels extrems. A més d'aquest pont, s'amplia el dels Soldats, un viaducte petit situat a pocs metres de distància.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia