Infraestructures i serveis

Nova zona d'aparcament al Vendrell

L'oposició aprova la creació d'aparcaments al tram comercial del barri del Francàs

Els partits de l'oposició del Vendrell (amb l'abstenció del PP) i els vots en contra del govern van aprovar en el darrer ple municipal la creació d'una zona d'aparcament a la zona comercial del barri del Francàs. La proposta és del grup municipal Sí se Puede-El Vendrell, que considera imprescindible actuar en aquesta zona per facilitar l'accés a les botigues que hi ha a la via de la Comunicació Social.

El govern local hi va votar en contra al·legant que ja treballen en la creació d'aparcaments als carrers propers a aquesta zona i que en aquest carrer no hi ha prou espai perquè els cotxes hi puguin aparcar. Però les explicacions del govern no van convèncer la resta de partits (llevat del PP), que van donar suport a la moció de l'oposició. D'altra banda, la moció d'ERC per a la millora de l'aparcament de l'Hospital, sense perdre'n la gratuïtat, va aconseguir el suport de la resta de grups i es va aprovar per unanimitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.