Infraestructures i serveis

generalitat

infraestructures

Assignen 30 milions per millorar camins rurals

El govern destinarà un total de 29,5 milions d’euros per finançar la millora i el condicionament de camins rurals. Es tracta d’una actuació conjunta entre el Departament de Governació, Territori i Sostenibilitat i el d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, amb l’objectiu de garantir l’accessibilitat als nuclis de població i afavorir la mobilitat d’arreu del territori. Els ens locals podran destinar les subvencions a finançar les actuacions de millora i condicionament que es duguin a terme en un o més camins del municipi o comarca, sempre que formin part de la xarxa veïnal i rural de camins d’ús públic de titularitat local i que siguin, principalment, en àmbit no urbà i aptes per al trànsit rodat motoritzat.

Ahir en van fer la presentació a Tremp la delegada del govern a l’Alt Pirineu i l’Aran, Rosa Amorós; el director general de Polítiques de Muntanya, Albert Alins, i la directora dels Serveis Territorials de Governació, Administracions Públiques i Habitatge a Lleida, Anna Feliu. Amorós va destacar la importància d’aquesta subvenció perquè els camins són “un desenvolupament econòmic per al territori” i hi va afegir que sense connexions “no tiraríem endavant”. La presentació també va servir per explicar als alcaldes i secretaris els requeriments tècnics necessaris per sol·licitar la línia d’ajuts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.