Infraestructures i serveis

Girona reasfaltarà 17 carrers de la ciutat amb un cost total d’1,2 milions

La junta de govern aprova de manera definitiva el Pla d’Asfaltatge 2020, que s’executarà en diverses fases

Aviat es traurà a licitació un bloc de 7 carrers

La junta de govern local de l’Ajuntament de Girona ha aprovat recentment de manera definitiva el Pla d’Asfaltatge 2020, que inclou 16 actuacions de rehabilitació i reparació de la pavimentació en un total de 17 carrers de la ciutat, amb un pressupost global d’1.249.345,83 euros (IVA inclòs). Fonts del consistori han explicat que aquest pla s’executarà en diferents fases i que la primera, que inclou 6 actuacions en 7 carrers, es traurà a licitació aviat. Com en anys anteriors, el pla d’asfaltatge intenta repartir les actuacions entre tots els barris de la ciutat.

Primera fase

En aquesta primera fase del Pla d’Asfaltatge 2020 de Girona es reasfaltaran set carrers de sis zones diferents de la ciutat. En concret, s’actuarà als carrers de Mimosa i de Roure, del barri de la Font de la Pólvora; al carrer de Bellpuig, del barri de Montjuïc; al carrer de Marquès de Camps, del Pla de Palau-Sant Pau; al carrer de Joaquim Vayreda, de la zona de la Devesa-Güell, i a la plaça de la Reina Sibil·la de Fortià (el nom oficial de la cruïlla entre els carrers de la Gran Via de Jaume I i de Joan Maragall), a la zona límit entre els barris del Mercadal i Centre i l’Eixample.

Fases següents

El pla inclou també deu actuacions més que es faran en les fases següents. Entre elles hi ha accions de rehabilitació i reparació de la pavimentació en dues zones del barri de Sant Ponç –la plaça de la Vila de Perpinyà i el carrer de la Font de la Lluna– i dues vies principals del barri de Fontajau –la rambla de Xavier Cugat i l’avinguda de Josep Tarradellas–. També es reasfaltarà el carrer de Sant Gregori, al barri de Domeny; el carrer de la Torre de Sant Lluís, a Montjuïc; el carrer de la Riera del Mus (entre els números 1 i 21), a Palau, i la zona de l’entrada sud del carrer de Barcelona (entre els números 119 i 209; és a dir, entre la nova cruïlla de l’Hipercor i el Melià i la zona de la nova clínica Girona). A més, el pla d’asfaltatge inclou actuacions de rehabilitació dels passos de vianants de la Devesa i dels escocells a l’aparcament de la Devesa proper al pont de Pedret.

LA XIFRA

1,249
milions d’euros
és el pressupost total estimat del Pla d’Asfaltatge 2020 de l’Ajuntament de Girona.

LA DATA

12.03.21
és el dia
que la junta de govern local va aprovar de manera definitiva el Pla d’Asfaltatge 2020.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia