Infraestructures

Llum verd a la construcció d'un aparcament subterrani al centre de Felanitx

Es preveu que tindrà capacitat per a quatre-cents vehicles

Tot apunta que Felanitx tindrà un cèntric aparcament subterrani, a la plaça Espanya, amb capacitat per a uns quatre-cents vehicles.

En l'últim ple municipal, es va acordar tirar endavant la proposta, que està sobre la taula des de fa més d'un any. Una empresa catalana va presentar un estudi de viabilitat per a la construcció del pàrquing subterrani, però fins ara no s'havia fet cap més pas. En l'últim ple, es va acordar transmetre el projecte a altres organismes públics, perquè hi donin el vistiplau: la comissió balear de Medi Ambient, el Consell de Mallorca i el govern.

La proposta es va aprovar amb els únics vots favorables dels membres de l'equip de govern (PP). Els grups del PSOE, UM i Bloc es van abstenir perquè, segons van dir, hi van trobar a faltar informes tècnics detallats. Tot i això, van dir que volien donar un vot de confiança al govern.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.