Infraestructures

El Bloc de Gandia aplaudeix la desestacionalització de la platja

Els econacionalistes asseguren que el govern municipal no els ha comunicat l'existència d'aquesta iniciativa en cap òrgan on té representació

Davant la presentació del Pla de Dinamització de la platja realitzada la setmana passada per l'Alcalde de Gandia, El Bloc-Verds ha fet públiques algunes puntualitzacions.

En primer lloc manifesten la seua satisfacció pel fet que, d'una vegada per totes, l'Ajuntament de Gandia haja sigut capaç de programar alguna activitat fora de la temporada d'estiu per afavorir l'arribada de turistes en l'anomenada temporada baixa. La superació de la desestacionalització turística és un repte que tots els sectors implicats en la promoció turística de la platja tenen plantejat.

Tot i això, El Bloc-Verds assegura que no pot fer una anàlisi rigorosa del pla que ara es presenta “perquè el govern municipal de Gandia no s'ha dignat a comunicar-nos l'existència d'aquesta iniciativa en cap òrgan on tenim representació i les úniques notícies que coneixem són les que ha publicat la premsa local”.

D'altra banda, pel que fa als efectes beneficiosos que l'arribada de l'AVE a València podria tindre per a Gandia, els econacionalistes asseguren que “difícilment podrem gaudir dels beneficis de la disminució de la durada del trajecte ferroviari entre València i Madrid si no disposem de la doble via fèrria, una antiquíssima reivindicació dels gandians, entre Cullera i Gandia que possibilite el contacte directe, sense pràcticament parades, entre la capital valenciana i la nostra ciutat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.