Infraestructures

El Bloc de Xirivella està contra la proposta d'accés

El projecte saturarà l'entrada a València i dificulta el desenvolupament de nous accessos al port com proposa el Pla General d'ordenament Urbà

El candidat a l'alcaldia per la coalició Compromís per Xirivella, s'ha mostrat crític amb el nou projecte d'urbanització proposat per al solar de l'antiga Feycu. La proposta preveu la construcció d'un centre comercial de 31.500 metres quadrats però no garanteix la millora de comunicacions d'entrada i sortida a València o de connexió amb la V-30.

Barberà ha sol·licitat a l'equip de govern que vigile el desenvolupament del projecte, a fi de no afectar la proposta de connexió amb l'autopista A-3 o la V-30.

Per al candidat a l'alcaldia dels econacionalistes, la resolució d'aquest nus de comunicacions resulta primordial per a millorar la qualitat de vida i de comunicació dels habitants de Xirivella i és per això que qualsevol projecte que no tinga en compte aquesta extrem, ha de ser exclòs radicalment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.