Infraestructures

El Ple de Morella exigirà que la Generalitat solucione les deficiències de Vallivana

L'Ajuntament de Morella destina 9.000 euros més per a pal·liar deficiències estructurals de l'immoble de l'escola pública

El Ple de Morella exigeix a la Generalitat que intervinga en el Col·legi Mare de Déu de Vallivana i solucione els greus problemes estructurals. El consistori també aprovarà una destinació de 9.000 euros més al col·legi per a realitzar una actuació de caràcter estructural urgent. Aquesta inversió contrasta amb l'actitud de la Generalitat, que no ha realitzat cap inversió en l'immoble, a pesar d'haver encarregar un estudi per a analitzar les deficiències, l'any 2005. En el mencionat informe es valora la intervenció que s'hauria d'escometre en 800.000 euros.

Les principals deficiències de l'immoble són les filtracions, que provoquen greus deterioraments en parets, finestrals o marcs i la falta d'aïllament. A més, cal recordar que el consistori també està realitzant distintes obres de manteniment durant estos dies, per a millorar l'accés dels xiquets i els pares i per a millorar els serveis del centre educatiu.

En el ple esmentat, el consistori també reclamarà a la Generalitat el pagament del deute que manté amb els morellans i que supera el milió d'euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.