Infraestructures

L'escola Mariano Benlliure d'Aldaia començarà al setembre

En aquesta darrera setmana de juliol ha rebut el conjunt del mobiliari escolar

El centre ha suposat una inversió que supera els tres milions d'euros

Definitivament, ha estat signa al'acta de recepció dels equipaments i mobiliari escolars, que la Generalitat Valenciana ha adreçat a les instal·lacions de l'escola pública Mariano Benlliure d'aquesta localitat de l'Horta.

D'aquesta manera, ara se sap que el centre obrirà oficialment les portes els primers dies de setembre i és en aquesta instal·lació que consta de tres classes d'educació Infantil, sis aules de Primària, una sala multiusos, una aula d'ordinadors, una biblioteca, una cuina, rebost i menjador, despatxos per a l'equip docent, una sala de professorat i un gimnàs.

A més d'això, el nou centre disposa d'un sistema de recollida d'energia solar que reverteix sobre les instal·lacions del centre educatiu.

És d'aquesta manera que, la nova escola, albergarà l'alumnat procedent d'un edifici datat en l'any 1954 i ho fa en un centre de nova planta que ha suposat una inversió de vora 3 milions d'euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.