Infraestructures

Tavernes inaugura la zona esportiva del Vergeret

El Govern Municipal de Tavernes inaugura el dissabte 1 d'octubre, la nova zona esportiva del Vergeret a partir de les 10.30 del matí amb tres partits dels equips Pre-Benjamí i Benjamí de la UD. Tavernes. Les noves instal·lacions esportives amplien l'oferta municipal i descongestionaran el Camp Municipal d'Esports en quedar més a l'abast de particulars, associacions, penyes i entitats que en vulguen fer ús.

El cost d'esta nova zona esportiva ha estat de 96.000 euros, íntegrament sufragat per l'Ajuntament de Tavernes. Les obres foren contractades en una primera fase durant l'anterior legislatura a una empresa local que va executar l'asfaltat, la gespa artificial i l'enllumenat, amb un cost de 75.000 euros.

La segona fase de les obres contractades per l'actual govern municipal a la mateixa empresa han contemplat el sistema de desaigüe que no estava previst abans, a més del sistema de reg, l'ampliació de 2 metres de gespa al voltant del camp per evitar lesions per caigudes damunt l'asfaltat i s'ha completat amb les porteries i la vorera que faltava. El cost d'aquestes millores i complements ha sigut 21.000 euros, amb la qual cosa han conclòs les obres i s'ha deixat la zona acabada i llesta pel seu ús.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.