Infraestructures

L'Ajuntament de Banyeres licita les cinc naus niu del polígon

L'objectiu és recolzar iniciatives adreçades a crear llocs de treball

L'Ajuntament de Banyeres de Mariola ha publicat el concurs per a la licitació per contracte d'arrendament de 5 naus niu, 4 despatxos i un centre de negocis del polígon industrial municipal Les Creus amb la finalitat de posar en marxa aquesta nova superfície industrial per a crear llocs de treball i lluitar contra l'atur.

Segons s'especifica a les bases, el termini d'execució o de permanència en la infraestructura serà de tres anys, prorrogable a 5, finalitzant el termini de presentació d'ofertes el proper 28 de febrer per aquelles empreses que hi vulguen establir-se.

L'Ajuntament ha construït amb l'ajut de la Diputació d'Alacant un total de 5 naus-niu, 4 despatxos i un centre de negocis al nou polígon municipal de Les Creus. Les obres han comptat amb un pressupost de 427.160 euros i l'objectiu que es persegueix és potenciar la creació de noves empreses. Les naus niu tenen una superfície màxima de 190 m2 cadascuna d'elles i, al seu torn, el centre de negocis ocupa 241 m2 amb tres despatxos dobles i un triple. Estes mateixes dependències compten amb una sala de reunions i de formació amb capacitat per a 56 persones, en la que tant els empresaris com el propi Ajuntament podran impartir cursos i conferències a més de poder servir com a sala d'exposicions de productes industrials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.