Infraestructures

Compromís Equo reclama al Congrés la connexió de l'aeroport de l'Altet amb rodalies Alacant-Múrcia

La sol·licitud l'ha feta per escrit el diputat Joan Baldoví

El diputat de Compromís-Equo al Congrés, Joan Baldoví, ha reclamat “que es connecte l'aeroport de L'Altet amb la línia de rodalies C1, que uneix Alacant i Múrcia, una infraestructura urgent per al sisè aeròdrom estatal que afavoriria, a més, la mobilitat sostenible en una zona amb problemes greus de trànsit”.

Baldoví ha explicat que “L'Altet no es troba connectant per tren amb cap de les grans ciutats de les comarques alacantines, com són Alacant, Elx, Benidorm o Torrevella, tot i ser destinacions turístiques de primer ordre, i només es pot accedir des d'elles fins l'aeroport a través d'autobusos amb escassa freqüència, taxis o vehicles particulars”.

Davant esta situació, el diputat de Compromís ha assenyalat que “el Pla d'Infraestructures Ferroviàries de Rodalies per a la Comunitat Valenciana 2010-2020 preveia que l'aeroport quedara connectat a la línia Alacant-Múrcia, una actuació senzilla si tenim en compte que la C1 compta amb una parada a Torrellano situada a escassos quilòmetres de l'aeròdrom i que la nova terminal ja està preparada per a rebre el tren”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.