Infraestructures

S'adjudiquen les obres d'ampliació del cementeri de Banyeres de Mariola

Està prevista la construcció de 252 nínxols i 66 columbaris

La Diputació d'Alacant ha adjudicat recentment a l'empresa Promed Consultoria, S.L. l'execució de l'obra d'ampliació del cementeri municipal de Banyeres de Mariola amb la construcció de 252 nínxols i 66 columbaris, obra que figura inclosa en el Pla complementari de cooperació a les obres i serveis de competència municipal, anualitat 2012.

L'adjudicació s'ha efectuat per un import de 208.391,74 €, dels quals la Diputació subvencionarà el 70% de l'obra, és a dir, 145.874,22 €, corrent a càrrec de l'Ajuntament el 30% restant, o siga, 62.517,52 €.

Segons ha indicat l'equip de Govern local, l'inici de les obres és imminent, tenint en compte que passades les festes de Nadal està previst procedir al replantejament de l'obra i estendre l'oportuna acta. Amb esta ampliació es garantiran els soterraments durant un període aproximat de quatre anys a partir de les dades de defuncions que presenta l'estadística municipal.

L'obra es va sol·licitar a la Diputació al març de 2011 per l'escassa disponibilitat de nínxols existents, aspecte que va comportar que per a suplir esta situació durant el període de tramitació la Junta de Govern Local aprovara el 2 de juliol de 2012 la construcció d'altres 24 nínxols amb càrrec al pressupost municipal, acabant-se les obres a finals de l'any passat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.