Infraestructures

Infraestructures

El tall de l'N-II avui a Bàscara inclou música en viu

La processó fúnebre i l'encesa d'espelmes es faran diumenge

El tall d'aquesta tarda de l'N-II a Bàscara estarà amenitzat per actuacions de música en viu. El grup de Bàscara DownFall i Dekrèpits actuaran a partir de les set del vespre durant l'estona en què els veïns utilitzen massivament el pas de vianants –i acaben tallant la via– per reclamar que es desviïn els camions per l'AP-7. En un comunicat, la plataforma Prou Camions a l'N-II explica que les actuacions són una mostra d'agraïment a la gent que participa activament en els talls de la carretera i a la gent que hi ha donat suport. A més, també es vol satisfer les ofertes de col·laboració que van arribant al col·lectiu.

Processó nocturna

D'altra banda, la processó fúnebre i l'encesa d'espelmes “per la mort de la promesa de retirar el trànsit pesant de la vergonya N-II” es faran el proper diumenge a dos quarts de nou del vespre i no pas divendres, com havia anunciar inicialment la plataforma. El canvi d'última hora és conseqüència de la previsió de pluges aquest divendres.

A la processó estan convidats a participar-hi veïns de Bàscara i usuaris de l'N-II. L'encesa d'espelmes la farà Bruno Pérez. Es reproduirà al mig de la via i sobre tota l'amplada de la carretera el logotip de la plataforma, dibuixat per centenars d'espelmes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.