Infraestructures

A Bàscara seguiran tallant l'N-II fins que ho vegin fet

Divendres la plataforma Prou Camions a l'N-II organitzarà un debat amb parlamentaris

Ahir el tall de la carretera va incloure un concert en directe

Tot i donant per bona la data del 19 d'abril perquè es desviïn els camions per l'AP-7, els veïns de Bàscara continuaran tallant dos cops al dia la carretera al pas pel municipi fins que ho puguin comprovar. Ahir, el tall de la tarda va ser amenitzat amb l'actuació de dos grups musicals, DownFall i Dekrèpits, que van oferir un concert a la població al mig de la carretera de les set a les nou del vespre. Aquest proper divendres la plataforma Prou Camions a l'N-II organitzarà un debat entre parlamentaris i representants de les principals forces polítiques, al mig de l'N-II a dos quarts d'onze del matí. Hi participaran Quim Arrufat (CUP), Roger Torrent (ERC), Dolors Rovirola (CiU), Marc Vidal (ICV-EUiA), Sergio Santamaría (PP), Rafael Bruguera (PSC), Jean Castel (C's), amb portaveus de la plataforma.

Després del dia 19

Avui fa 72 dies que els veïns de Bàscara van iniciar les mobilitzacions per exigir el desviament dels camions de l'N-II per l'AP-7. Andreu Molina, un dels portaveus de la plataforma, avisa, però, que el manifest de la mobilització reclama, a més del desviament, millores dels punts negres de l'N-II. “Si desvien els camions el dia 19, potser deixarem de tallar la carretera però no desapareixerem; buscarem formes per seguir actius i reclamar millores ràpidament a l'N-II; ens hi vam comprometre i també els ajuntaments que s'hi han adherit”, diu Molina.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.