Infraestructures

Ha estat inaugurat el nou mercat municipal de Picassent

Es tracta d'un edifici per al segle XXI, modern, accessible, i adaptat als temps actuals

Amb un ambient espectacular a la Plaça del Mercat de la Miraculosa, ahir s'inaugurava el nou Mercat Municipal de Picassent. Prèviament a l'acte inaugural, la Colla de Tabals i Dolçaines, els balladors del Club Cultural Ball de Bastonots i el Grup de Danses de Picassent han interpretat diversos balls típics valencians. Posteriorment, s'ha explicat per part de la Conselleria el projecte del Mercat Municipal, per, finalment, donar pas als discursos inaugurals.

Durant el discurs, l'alcaldessa ha volgut agrair “l'esforç de Vicente Dómine, Director General d'Obres Públiques, i a tot el seu equip tècnic, i especialment a David Serra, veí del poble, per la seua col·laboració i implicació”. També ha volgut assenyalar la constància durant el temps de construcció de l'obra de la regidora d'Urbanisme, Lola Albert, “Sé els moments de gran tensió que ha passat durant tot este temps i sé la gran lluita i esforç que ha fet perquè hui, finalment, veiem les obres del mercat”, ha manifestat l'alcaldessa.

Finalment, s'ha descobert una placa commemorativa i la corporació municipal ha fet una volta per les instal·lacions del Nou Mercat i les seues parades interiors i també pel nou pàrquing que es posarà en marxa en breu.

Per la seua banda, els més menuts han gaudit dels jocs i activitats que s'han preparat per a aquest dia, que ja queda per a la història de Picassent. El 9 de juliol de 2013, vespra de la festivitat de Sant Cristòfor Màrtir, Picassent ha obert les portes d'un nou mercat per al segle XXI.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.