Infraestructures

L'alcalde de Blanes, a l'expectativa sobre la C-32

L'alcalde de Blanes, Josep Marigó (PSC), es va mostrar ahir a l'expectativa de conèixer el projecte per a la prolongació de l'autopista C-32 fins a Lloret que ha de servir per reduir la gran densitat de trànsit que hi ha al centre de Blanes. Segons el govern, la redacció del projecte, que es preveia presentar a l'abril, s'ha endarrerit perquè s'hi han introduït “modificacions tècniques” i no estarà a punt fins a la tardor.

Marigó va explicar que, quan el conseller Vila va anunciar al setembre que s'havia desencallat el tema, des de l'Ajuntament van demanar informació i se'ls va dir que tot aniria molt ràpid i que en poc temps coneixerien el projecte. Des de llavors estan esperant. “No hem rebut res de forma formal ni informal”, assegura Marigó, que explica que “hi ha veïns d'aquelles zones que pregunten per possibles canvis de traçat”. En aquest sentit, l'alcalde de Blanes assenyala que una de les variacions que hi haurà en el projecte serà l'absència del gran nus viari que es preveia al límit entre Tordera i Blanes cap a l'A-2, ja que l'Estat ha decidit no desdoblar l'N-II en aquest tram. Per la seva banda, l'alcalde de Lloret, Romà Codina (CiU), va dir que sí que estava al cas que el projecte estarà a la tardor i les obres començaran el 2015, però també desconeix els detalls del projecte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia