Infraestructures

El PP rebutja accelerar les obres de l'A-27

Vota en contra de la proposta de CiU de fer gratuïta l'AP-2 de Montblanc a Lleida

Els vots del Partit Popular van tombar ahir, en la comissió de Foment del Congrés dels Diputats, la proposició no de llei defensada per CiU i que instava el govern estatal a fixar uns terminis per a la finalització de l'autovia A-27 i a fer gratuïta l'autopista AP-2 entre Montblanc i Lleida per tal de descongestionar la carretera N-240 entre les dues capitals de demarcació. La proposta de la federació nacionalista sí que va rebre el suport de tots els altres grups amb representació en la comissió.

El diputat de CiU per Tarragona, Jordi Jané, va criticar que encara no hi hagi un calendari per a aquesta infraestructura, que, de moment, només està en servei entre Tarragona i el Morell (Tarragonès) i que no té ni projecte definitiu al tram final, entre Valls i Montblanc. El Ministeri de Foment sí que va anunciar recentment una injecció de 8,5 milions per reactivar el tram de la variant de Valls, també aturat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia