Infraestructures

Una part dels carrers de Banyeres de Mariola seran reasfaltats en estiu

El pressupost de la licitació és de 124.107 € i els treballs es realitzaran en breu per l'empresa adjudicatària Guerola Transfer, SL

L'Ajuntament de Banyeres de Mariola ha aprovat les obres de reasfaltat d'una sèrie de carrers de la població. El pressupost de la licitació és de 124.107 € i els treballs es realitzaran en breu per l'empresa adjudicatària Guerola Transfer, S.L. amb la finalitat d'aprofitar la calor per a una millor compactació, segons s'informa des de l'equip de Govern.

L'obra s'emmarca dins dels plans anuals de reasfaltat i urbanització de carrers que es realitzen en els últims anys i comprén un total de 8.514,67 m2. En l'actualitat es troben en estat de degradació del ferm a causa del pas del temps, el trànsit rodat i treballs realitzats per avaries en canalitzacions subterrànies de diversos serveis, pel que l'obra es considerada «necessària» per a la millora del trànsit rodat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia