Torrent condiciona amb 700.000 euros vint quilòmetres de camins rurals

Els camins rurals del terme municipal de Torrent de l'Horta, han encetat una campanya de condicionament i millora que durarà fins a finals del mes d'octubre, amb l'objectiu de millorar la circulació per als veïns que solen utilitzar-los i també per als llauradors que acostumen a anar a qualsevol de les principals partides agrícoles del terme.

L'acció principal se centra ara mateix en aquells camins que ja estaven pavimentats, però també s'hi preveu encetar l'asfaltat d'altres vies considerades d'interés agrari i que encara mantenien el seu traçat de terra compactada.

Vora 20 quilòmetres configuren l'eix central d'aquestes obres als camins principals del terme. És així com els camins de Pavia, Alcàsser, Font de Manyes, Casablanca, Xarcos Secs i Mas del Jutge, veuen condicionat el seu traçat i millorat el paviment. El pressupost per poder fer front a aquesta remodelació, s'ha estimat en 700.000 euros, dels quals, el 50% prové de la Diputació de València i del Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí, dins una partida adreçada a la millora i restauració de traçats que es van fer malbé quan les pluges de l'any 2007.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.